22 . 07 . 2019

Ο Όμιλος εταιριών Α.Μ. Papakyriakou αποκτά τρία νέα sport brands και εγκαινιάζει ακόμα ένα κατάστημα Famous Sportsστην Λευκωσία

Σε συνέχεια της ανοδικής πορείας που σημειώνειη μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων λιανικής πώλησης Famous Sports στην Κύπρο, ο Όμιλος εταιριών Α.Μ. Παπακυριακού, ανακοινώνει το ανοιγμα ενός ακόμα καταστήματός του στην Λευκωσία.

Ο Όμιλος ανοιγει το 17ο στησειρά κατάστημα Famous Sports, σε ένα κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας  εντος της Υπεραγοράς Άλφα Μέγα Έγκωμης. Το νέο κατάστημα θα λειτουργησει την 1 Σεπτέμβριου.

Παράλληλα, τρία ολοκαίνουρια brands τα οποία ειδικεύονται στα εξωτερικά sports προσθέτονται στην ήδη μεγάλη γκάμα εταιρειών που αντιπροσωπεύονται από τον Όμιλο Α.Μ. Παπακυριακού που είναι και ο μεγαλύτερος στον χώρο αυτό στην Κύπρο.

Η Billabong International Limited, η RVCA και η Element, είναι οι 3 εταιρείες από το εξωτερικό, οι οποίες συνδέονται στενά με την κουλτούρα του surf, του skateboard, του snowboard και του fitness γενικότερα.Τα προϊόντα που λανσάρουν στην αγορά, αποτελούνται από μοντέρνα ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα.

Στα καταστήματα Famous Sports, μπορεί κάποιος να βρει ποικιλία από γνωστά και επώνυμα brands της αθλητικής γυναικείας, αντρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, όπως τα Reebok, Adidas, Bodytalk, Champion, Converse, Αsics, NewBalance, Nike, Speedo, Quiksilver, Roxy, DC, και FITFLOP.

Μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο+ 357 2245 5500 ή/και μπείτε στην ιστοσελίδα www.famousports.com

Free Shipping

Free Shipping on standard delivery

Free Return

Free return for all orders.

Quick Delivery

Enjoy NEXT DAY* Shipping for all orders!

Store Locator

Free Click & Collect at 17 Famous Sports Stores
NEWSLETTER SIGN UP
How about 10€ off your next order?
Join Famous SPORTS for 10€ off your next order as well as sale alerts, trend updates and style tips.