15 . 02 . 2022

Τα Famous Sports παρουσιάζουν το νέο, ανακαινισμένο κατάστημά τους στο King’s Avenue Mall!

Η μεγαλύτερη εταιρία αθλητικών ειδών στην Κύπρο A.M. Papakyriakou, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Famous Sports και αποκλειστική αντιπρόσωπος των Reebok, Asics, Champion, Bodytalk, Speedo, Quiksilver και άλλων κορυφαίων αθλητικών brands παρουσιάζει το ανακαινισμένο της κατάστημα στο Kings’s Avenue Mall στην Πάφο.

 

 

Συγκεκριμένα, τα Famous Sports, όχι μόνο ανακαίνισαν το κατάστημά τους χρησιμοποιώντας ένα σύγχρονο και έξυπνο σχεδιασμό αλλά παρουσιάζουν παράλληλα, και τις νέες παραλαβές σε ανοιξιάτικους χρωματισμούς σε αθλητικά υποδήματα και είδη ένδυσης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Famous Sports θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους μέσω των καταστημάτων και του e-shop τους σε διάφορα σημεία της Κύπρου, προσφέροντας πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές.

 

 

Αν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα casual και stylish look για εσάς και την οικογένειά σας, επισκεφθείτε το νέο ανακαινισμένο κατάστημα των Famous Sports στην καρδιά της Πάφου, στο King’s Avenue Mall και κάντε τις αγορές σας, ή εναλλακτικά, σε ένα από τα υπόλοιπα 18 και πλέον καταστήματα Famous Sports στις υπόλοιπες πόλεις.

Βρείτε την αθλητική νέα collection των Famous Sports σε Facebook, Instagram και φυσικά μέσω του e-shop στην ιστοσελίδα www.famousports.com.

Free Shipping

Free Shipping on standard delivery

Free Return

Free return for all orders.

Quick Delivery

Enjoy NEXT DAY* Shipping for all orders!

Store Locator

Free Click & Collect at 17 Famous Sports Stores
NEWSLETTER SIGN UP
How about 10€ off your next order?
Join Famous SPORTS for 10€ off your next order as well as sale alerts, trend updates and style tips.