09 . 07 . 2019

Νέα συλλογή ACEPLAYMORE

Η Famous Sports, η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών στην Κύπρο, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την φετινή της συνεργασία με την ACEPLAYMORE για το καλοκαίρι.

Απο τις αρχές Ιουλίου μπορείτε να βρείτε τις ρακέτες της ACEPLAYMORE σε επιλεγμένα καταστήματα Famous Sports σε όλη την Κύπρο! Η ACEPLAYMORE είναι μια ντόπια εταιρεία που αντλεί εμπνευση απο το lifestyle της παραλίας και την κουλτούρα των σέρφερ και ενεργοποιείται στην Κύπρο απο το 2016. Το γεγονός οτι η ACEPLAYMORE είναι ντόπια εταιρία μας κάνει ακόμη πιο περήφανους για την συνεργασία μας.

Στα μαγαζία μας θα μπορείτε να βρείτε τις ρακέτες της ACEPLAYMORE οι οποίες πωλούνται σε σετ των δύο, ολοκληρωμένο με μπαλάκι και τσάντα για την παραλία. To σετ περιλαμβάνει δύο ρακέτες, μια των 360γρ και μια των 390γρ - με την ελαφριά ρακέτα να είναι ιδανική για πιο επιθετικό παιγνίδι και την ελαφρά βαρύτερη για τον αρχάριο παίκτη και ένα πιο αμυντικό παιγνίδι. H Air Pocket τεχνολογία στο εσωτερικό της κάθε ρακέτας εξασφαλίζει ένα ευχάριστο παιγνίδι, με τους κραδασμους να απορροφούνται, μειώνοντας έτσι την καταπόνηση των καρπών στο ελάχιστο.

Βρείτε την συλλογή διαδικτυακά στο http://bit.ly/ACEPLAYMORE και ζήστε και αυτό το καλοκαίρι #togetherInAction καταστάσεις σε κάθε παραλία!

Μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 357 2245 5500.

Free Shipping

Free Shipping on standard delivery

Free Return

Free return for all orders.

Quick Delivery

Enjoy NEXT DAY* Shipping for all orders!

Store Locator

Free Click & Collect at 17 Famous Sports Stores
NEWSLETTER SIGN UP
How about 10€ off your next order?
Join Famous SPORTS for 10€ off your next order as well as sale alerts, trend updates and style tips.