12 . 03 . 2021

Μια νέα κάρτα επιβράβευσης με φανταστικά προνόμια!

Τα αγαπημένα μας καταστήματα αθλητικής ένδυσης και υπόδησης νοιάζονται για τους πελάτες τους και τους ανταποδίδουν την αγάπη και προτίμηση, λανσάροντας φέτος, την μοναδική Famous Sports Loyalty Card, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες τους να απολαμβάνουν υπέροχα προνόμια!

 

Τώρα, τα Famous Sports ανταμείβουν την εμπιστοσύνη μας, αφού μας δίνουν την δυνατότητα να συλλέγουμε βαθμούς με κάθε αγορά μας. Έπειτα, ο κάθε πελάτης των καταστημάτων, μπορεί να εξαργυρώνει τους βαθμούς του σε οποιοδήποτε κατάστημα Famous Sports, και κάπως έτσι θα ανανεώνουμε συνεχώς τη γκαρνταρόμπα μας με κορυφαία αθλητικά brands! Γίνε τώρα μέλος κι εσύ στην οικογένεια των Famous Sports και επωφελήσου μαζεύοντας βαθμούς από κάθε αγορά σου.

 

Τρέξε τώρα σε ένα κατάστημα Famous Sports και απέκτησε την κάρτα προνομίων σου! Αν πάλι ανήκεις σε οργανωμένο σύνολο και ήδη ανήκεις στη μεγάλη οικογένεια των Famous Sports μπορείς να περάσεις από οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας ώστε να ενημερωθείς για τα δικά σου μοναδικά προνόμια!

Free Shipping

Free Shipping on standard delivery

Free Return

Free return for all orders.

Quick Delivery

Enjoy NEXT DAY* Shipping for all orders!

Store Locator

Free Click & Collect at 17 Famous Sports Stores
NEWSLETTER SIGN UP
How about 10€ off your next order?
Join Famous SPORTS for 10€ off your next order as well as sale alerts, trend updates and style tips.