05 . 12 . 2017

Η Reebok και η Victoria Beckham ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Η Reebok και η Victoria Beckham ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τη συλλογή Reebok x Victoria Beckham! Η νέα αυτή συνεργασία έχει σκοπό να ενθαρρύνει τις γυναίκες να υπερασπίζονται τη μοναδικότητά τους, να καταρρίπτουν τα όρια τους, να αποδέχονται τις ατέλειές τους και να προσπαθούν πάντα να είναι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η πασίγνωστη Βρετανίδα σχεδιάστρια έρχεται να συμπληρώσει το roster συνεργασιών της Reebok με δυναμικές γυναίκες–σύμβολα, στο οποίο περιλαμβάνονται ήδη ονόματα όπως οι Ariana Grande, Gigi Hadid, Aly Raisman και Teyana Taylor.

Η Victoria Beckham, ως παγκόσμιο σύμβολο του αυθεντικού στιλ και trendsetter, είναι γνωστή για τα ρούχα που σχεδιάζει και δημιουργεί, με σκοπό να εμπνέει κάθε γυναίκα να έχει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Η Reebok, κινούμενη στην ίδια κατεύθυνση, φέρνει πάντα τις γυναίκες στο προσκήνιο και μέσα από τολμηρές συνεργασίες και σχέδια τις ενθαρρύνει να συνειδητοποιήσουν τη μοναδικότητά τους και να συμφιλιωθούν με ό,τι τις κάνει ξεχωριστές.

Η συλλογή Reebok x Victoria Beckham θα λανσαριστεί προς τα τέλη του 2018, στο πλαίσιο της Reebok Innovation Collective. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Reebok που επικεντρώνεται στη δημιουργία ρούχων και παπουτσιών με πρωτοποριακό σχεδιασμό, φτιαγμένα για εξαιρετικές επιδόσεις – από σχέδια για την πασαρέλα, μέχρι σχέδια που ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες. Προηγούμενες αντίστοιχες συνεργασίες, όπως αυτές με τους αναγνωρισμένους οίκους μόδας, Cottweiler, Vetements και David Clark, έχουν τοποθετήσει τη Reebok στην πρώτη γραμμή της μόδας και της τεχνολογίας.

Η Corinna Werkle, Senior Vice President of Women’s Initiatives της Reebok, ανέφερε για τη συνεργασία: «Στη Reebok αναζητάμε συνεργασίες με γυναίκες που δεν είναι μόνο γνωστές, αλλά έχουν και ως όραμα να αλλάξουν τον κόσμο. Και η Victoria Beckham κάνει ακριβώς αυτό! Η επιθυμία της να βοηθήσει τις γυναίκες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αντανακλάται σε ό,τι κι αν κάνει και ειδικότερα στα καινοτόμα σχέδιά της. Ανυπομονούμε, λοιπόν, να συνεργαστούμε μαζί της και να δείξουμε στον κόσμο τη νέα συλλογή Reebok x Victoria Beckham».

Από την πλευρά της, Victoria Beckham δήλωσε: «Είναι συναρπαστικό το ότι θα συνεργαστώ με μια τόσο εμβληματική μάρκα, με την οποία, μάλιστα, ταυτίζονται οι πεποιθήσεις μας. Και οι δύο θέλουμε έναν κόσμο που θα επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να είναι η καλύτερη πτυχή του εαυτού της. Με τη συνεργασία αυτή μου δίνεται η ευκαιρία να φέρω την έκφραση και τη δημιουργικότητά μου σε ένα πιο αθλητικό περιβάλλον. Κι αυτό είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη συνεργασία μου με τη Reebok. Θα μου δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσω μια νέα κατηγορία και να δω πώς το όραμά μου μπορεί να ταιριάξει σε αυτήν».

Σχετικά με τη Reebok

Η Reebok International Ltd., με έδρα τη Boston, MA, USA, είναι παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την εμπορία και τη διανομή fitness και lifestyle υποδημάτων, ρουχισμού κι εξοπλισμού. Ως παγκόσμια μάρκα που έχει τις ρίζες της στην Αμερική, η Reebok είναι πρωτοπόρος εταιρεία στη βιομηχανία ειδών αθλητισμού, έχοντας να επιδείξει τη μεγάλη της κληρονομιά στην κατηγορία του fitness. Η Reebok αναπτύσσει προϊόντα και τεχνολογίες που διευκολύνουν την άσκηση και δέσμευσή της είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον κόσμο που θέλει να ξεκλειδώσει τις δυνατότητές του μέσα από αυτήν. Η Reebok συνδέεται με τον fitness καταναλωτή, όπου κι αν εκείνος βρίσκεται, με όποιο τρόπο κι αν επιλέγει για να είναι σε φόρμα – είτε πρόκειται για γυμναστική, τρέξιμο, περπάτημα, χορό, yoga ή aerobics. Τα Reebok Classics αξιοποιούν τη fitness κληρονομιά της μάρκας και την εκπροσωπούν στην αγορά του αθλητικού lifestyle. Ως θυγατρική της Adidas Group, η Reebok λειτουργεί κάτω από πολλαπλές κατηγορίες της μάρκας, το Reebok-CCM Hockey και το sports Licensed Division. Η Reebok είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του CrossFit και των Reebok CrossFit Games σε ρουχισμό, ο επίσημος χορηγός του Reebok Spartan Race και ο αποκλειστικός συνεργάτης του Les Mills σε ρουχισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reebok.com\gr.

 

Σχετικά με τη Victoria Beckham

Η εταιρεία μόδας Victoria Beckham έχει έδρα το Λονδίνο και περιλαμβάνει κατηγορίες προϊόντων όπως αξεσουάρ, υποδήματα και γυαλιά, αλλά και τη σειρά Victoria Beckham. Από την ίδρυσή της το 2008 και τη συμμετοχή της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, η εταιρεία έχει λάβει διεθνή κριτική αναγνώριση και βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των δύο British Fashion Awards for Brand of the Year (2011 και 2014) και του βραβείου Harper’s Bazaar British Brand of the Year (2017). Διαθέτει δύο flagship καταστήματα σε Λονδίνο και Hong Kong, ενώ τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερα από 400 καταστήματα στον κόσμο. Το 2017, η Victoria Beckham έλαβε το βραβείο OBE για τις υπηρεσίες της στη βιομηχανία της μόδας. Η Victoria Beckham Limited αποτελεί μέρος της Beckham Brand Holdings, που ανήκει εξίσου στην Victoria Beckham, στο David Beckham και στο XIX Entertainment του Simon Fuller.

 

 

Free Shipping

Free Shipping on standard delivery

Free Return

Free return for all orders.

Quick Delivery

Enjoy NEXT DAY* Shipping for all orders!

Store Locator

Free Click & Collect at 17 Famous Sports Stores
NEWSLETTER SIGN UP
How about 10€ off your next order?
Join Famous SPORTS for 10€ off your next order as well as sale alerts, trend updates and style tips.