26 . 06 . 2017

Η Famous Sports καλωσορίζει στην «οικογένειά» της την Καρολίνα Πελενδρίτου!

Μια νέα Brand Ambassador καλοσωρίζει στην ομάδα της η Famous Sports. Και το κάνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, αφού πρόκειται για την Καρολίνα Πελενδρίτου, ολυμπιονίκη, κορυφαία αθλήτρια και ιδιαίτερα ενεργό μέλος της κυπριακής αλλά και της ευρωπαϊκής κοινωνίας.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμες βραβεύσεις και μετάλλια, αφού κέρδισε χρυσά μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012, ενώ στο Πεκίνο απέσπασε και ένα αργυρό. Στο Σάο Πάολο το 2007, η αθλήτρια πήρε δύο χρυσά, ένα στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2009, καθώς και από ένα στο Αϊντχόφεν το 2010, στο Μοντρεάλ το 2013, στη Γλασκώβη το 2015, όλα στα πλαίσια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης, όπου κέρδισε και δύο αργυρά, ένα στο Μπουένος Άιρες το 2002 και ένα στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2009.

Εξίσου εντυπωσιακές ήταν και οι επιδόσεις της στις διοργανώσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης, με χρυσό μετάλλιο στο Βερολίνο το 2011 και στο Αϊντχόφεν το 2014, καθώς και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Μαδέιρα το 2016.

Τα επιτεύγματα της Καρολίνας Πελενδρίτου όμως δεν τελειώνουν εδώ: είναι κάτοχος του Παγκοσμίου Ρεκόρ στα 50, 100 και 200 μέτρα πρόσθιο στην κατηγορία SB 12 της IPC, αλλά και κάτοχος του Παραολυμπιακού Ρεκόρ στα 200 μέτρα πρόσθιο στις κατηγορίες SB 13 (Αθήνα 2004) και SB 12 ( Λονδίνο 2012). Υπήρξε σημαιοφόρος της Κυπριακής Αποστολής στις τελετές Έναρξης και Λήξης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, του Πεκίνου, του Λονδίνου και του Ρίο ντε Τζανέιρο. Έχει βραβευτεί ως Κορυφαία Αθλήτρια της Χρονιάς στα Commonwealth Elite Athletes Awards στη Γλασκώβη το 2008 και ανάμεσα στις τρεις Κορυφαίες Αθλήτριες στης Χρονιάς στο Μπέρμινχαμ το 2010, αλλά και ως μία εκ των κορυφαίων Αθλητών και Αθλητριών των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί το 2008, υπήρξε δέκα φορές Κορυφαία Αθλήτρια της Κύπρου στα Παραολυμπιακά Αθλήματα από το 2005 μέχρι το 2015, ενώ η λίστα με τις βραβεύσεις και τις διακρίσεις της μπορεί να συνεχίσει για σελίδες ακόμα!

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σποτ αλλά και άλλες οργανώσεις για φιλανθρωπικούς, εθνικούς και κοινωνικούς σκοπούς στην Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η πρώτη Κύπρια που απεικονίστηκε εν ζωή σε γραμματόσημο, ενώ η αθλητική μπλούζα που φορούσε κατά την διάρκεια της απονομής μεταλλίων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας πωλήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό έναντι του ποσού των 19.000 στερλίνων στη δημοπρασία της έναρξης του Ραδιομαραθωνίου του 2004 στο London Hilton.

Το ήθος της όμως διαφαίνεται και στο γεγονός ότι είναι πρέσβειρα για αρκετές αξιόλογες οργανώσεις, όπως των κινημάτων «Youth On the Move» και «Stop Discrimination» της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και πρέσβειρα Εθελοντισμού του Παγκυπρίου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, πρέσβειρα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, καθώς και πρέσβειρα Οδικής Ασφάλειας της Τροχαίας Λεμεσού.

Πλέον, η Καρολίνα Πελενδρίτου συγκαταλέγεται ανάμεσα στην ομάδα πρεσβευτών και της Famous Sports, της μεγαλύτερης αλυσίδας αθλητικών καταστημάτων σε όλη την Κύπρο. Η Famous Sports, δικαίως λοιπόν αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη, καλοσωρίζοντας έναν άνθρωπο που αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ήθους, επιμονής και αντοχής, στην ομάδα του #togetherinaction!

Βρείτε τα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις, ή ψωνίστε ηλεκτρονικά στο www.famousports.com

Free Shipping

Free Shipping on standard delivery

Free Return

Free return for all orders.

Quick Delivery

Enjoy NEXT DAY* Shipping for all orders!

Store Locator

Free Click & Collect at 17 Famous Sports Stores
NEWSLETTER SIGN UP
How about 10€ off your next order?
Join Famous SPORTS for 10€ off your next order as well as sale alerts, trend updates and style tips.