05 . 04 . 2022

Η νέα συλλογή ASICS έφτασε και φέρνει μαζί της το εμβληματικό GEL Kinsei-Runner του 2000’s!

Η κορυφαία ιαπωνική εταιρεία αθλητικών ειδών επανακυκλοφόρησε ακόμη ένα αγαπημένο κομμάτι από τα 2000’s, τα GEL Kinsei Blast! Τα μοναδικά sneakers που επιλέγουν εκατομμύρια FITNESS Runners!

Τα GEL Kinsei τα mid-2000’s ήταν από τα πιο αγαπητά αθλητικά παπούτσια στην αγορά! Φέτος η ΑSICS αποφάσισε να τα επανακυκλοφορήσει με ένα εξαιρετικά απίθανο τεχνικό σχεδιασμό χρησιμοποιώντας έντονους χρωματισμούς και ιδιαίτερα prints.

Τα εκπληκτικά GEL-Kinsei σχεδιάστηκαν από τον Hisanori Fujita ο οποίος εμπνεύστηκε έντονα από τις πανοπλίες των Σαμουράι, δημιουργώντας ένα sneaker το οποίο προσφέρει προστασία στο σώμα ενώ παράλληλα του επιτρέπει να κινείται ελεύθερα.

Φυσικά, στα νέα GEL- Kinsei υπάρχουν λεπτομέρειες από την παλιά τους έκδοση όπου η ενδιάμεση σόλα αντικατοπτρίζει το ξίφος KATANA ενός σαμουράι. Με στρώματα από την τεχνολογία GEL™ η σόλα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύει την φτέρνα και το μπροστινό μέρος του ποδιού. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία lightweight FF Blast™ προσφέρει άμεση ανταπόκριση, γεμάτη κίνηση! Ενδιάμεσα στο κέντρο της σόλας, έχει προστεθεί η πλάκα Pebax η οποία προσθέτει έξτρα ενέργεια για μεγάλες διαδρομές χωρίς κούραση και άνετο βηματισμό! Επιπλέον το κατασκευαστικό υλικό από καουτσούκ στην εξωτερική σόλα βοήθα το παπούτσι να παραμένει ελαφρύ, ανθεκτικό και προστατευτικό για το πόδι.

Τα νέα GEL-Kinsei είναι μοναδικά τόσο για τον άνετο σχεδιασμό τους όσο και για τους υπέροχους χρωματισμούς τους! Βρείτε τα στα καταστήματα FAMOUS SPORTS, για ένα στυλ γεμάτο άνεση, με μοντέρνα αισθητική, αντικραδασμική προστασία και ομαλό βηματισμό.

Βρείτε τη νέα συλλογή της ASICS στα καταστήματα Famous Sports σε όλη την Κύπρο, και μέσω τους e-shop www.famousports.com.

Free Shipping

Free Shipping on standard delivery

Free Return

Free return for all orders.

Quick Delivery

Enjoy NEXT DAY* Shipping for all orders!

Store Locator

Free Click & Collect at 17 Famous Sports Stores
NEWSLETTER SIGN UP
How about 10€ off your next order?
Join Famous SPORTS for 10€ off your next order as well as sale alerts, trend updates and style tips.