01 . 09 . 2021

READY FOR SCHOOL

Και ποιος δεν αγαπάει το σχολείο; Δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το συναντάς τους φίλους σου ξανά, να αλληλεπιδράς μαζί τους, να βιώνεις και να μοιράζεσαι. Η νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της και την παιδική συλλογή της Bdtk που θα σε ακολουθεί σε όλες σου τις δραστηριότητες, σχολικές και μη.

 

 

Η έμπνευσή μας;

 

Η ανάγκη των μικρών μας φίλων να φοράνε άνετα ρούχα στην καθημερινότητα τους, τα οποία τους δίνουν τη δυνατότητα να ανταπεξέρχονται σε κάθε τους ασχολία, χωρίς περιορισμούς. Το σχολείο πρέπει να μπορεί να κάνει τα παιδιά και τους εφήβους να ονειρεύονται, να πειραματίζονται και όχι απλώς να «βάζουν στόχους».

 

Η Ναταλία, ο Απόστολος, η Ηρώ και ο Νικόλας είναι οι κεντρικοί ήρωες της ιστορίας μας. Ο καθένας τους ονειρεύεται να γίνει κάτι όταν μεγαλώσει. Θυμάστε όταν ήμασταν παιδιά τα όνειρα που κάναμε; Τι απαντούσαμε στην ερώτηση:  «τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις»; Σε εκείνη την απάντηση βρισκόταν τεράστια δόση από την αλήθεια μας και τα χαρίσματα μας και είναι σημαντικό να την ξαναθυμηθούμε έτσι ώστε να πιάσουν τόπο όσα πολύ σωστά ονειρευόμασταν από πολύ νωρίς στη ζωή μας.

 

 

Τα ρούχα της Bdtk είναι σύμμαχος στην καθημερινότητα σου, για να μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, να κινείσαι και να δημιουργείς για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.

 

Η νέα παιδική συλλογή αποτελείται από έντονα χρώματα, διαφορετικά prints, γεωμετρικά σχέδια και patrons που αγκαλιάζουν το σώμα σου! Προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών σε ρούχα για αγόρια και κορίτσια που σίγουρα θα λατρέψετε.

 

Ανακάλυψε τη Νέα Παιδική Συλλογή στα φυσικά καταστήματα και στο eshop www.famousports.com, και προετοιμάσου για μία νέα σχολική χρονιά γεμάτη μοναδικές στιγμές, χαμόγελα και παιχνίδι!

 

 

Είσαι έτοιμος;

Free Shipping

Free Shipping on standard delivery

Free Return

Free return for all orders.

Quick Delivery

Enjoy NEXT DAY* Shipping for all orders!

Store Locator

Free Click & Collect at 17 Famous Sports Stores
NEWSLETTER SIGN UP
How about 10€ off your next order?
Join Famous SPORTS for 10€ off your next order as well as sale alerts, trend updates and style tips.