09 . 08 . 2019

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ SNEAKERS ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΟΥ SUMMER ROAD TRIP

Γιατί τα λευκά sneakers δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα που θα πάρεις για το καλοκαιρινό σου road trip.

Τι και αν έχει φτάσει στα μέσα του το καλοκαίρι, τι και αν δεν έχεις φύγει ακόμη διακοπές… Καλές οι βόλτες στην παραλία και στο βουνό, αλλά για να νιώσεις στο πετσί σου την απόδραση, σου προτείνουμε ένα road trip!

Το road trip είναι η τέλεια ευκαιρία να περάσεις quality time με τους φίλους σου, να εξερευνήσετε καινούρια μέρη και να μάθετε ο ένας τον άλλον ακόμη καλύτερα! Κοντινές ή μακρινές αποστάσεις, το τι θα πακετάρεις είναι άκρως σημαντικό.

 

Εφόσον, ουσιαστικά, θα «ζεις» στο αμάξι, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να πάρεις μαζί σου την κλασσική check-in βαλίτσα. Πρέπει να διαλέξεις τα outfits σου λίγο πιο στρατηγικά. Τα κλασσικά που θα διαλέξεις να φέρεις, καλό είναι να ταιριάζουν με όλα: το αγαπημένο σου τζιν ή σορτσάκι, 2-3 άνετα μπλουζάκια, και φυσικά, το σωστό ζευγάρι sneakers.

Σε ένα road trip, δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξεις, οπότε το να έχεις μαζί σου ένα ζευγάρι κλασσικά, λευκά sneakers όπως τα iconic Club C και Classic Leather είναι lifesaver για το road trip!
Και αν δεν έχεις πειστεί ακόμη, σου έχουμε 5 λόγους να πάρεις μαζί σου αυτά τα sneakers!

 

ΕΧΟΥΝ… ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ!

Τι παραπάνω χρειάζεται να πούμε; Λες και δεν θα ανεβάσεις 100 stories από το trip! Ας έχεις λοιπόν το σωστό ζευγάρι sneakers που θα είναι διακριτικά, αλλά όχι βαρετά!

 

ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Το έχουμε ξαναπεί, αλλά αξίζει το repeat. Τα sneakers αυτά είναι timeless. Συνδυάζονται εύκολα με ό,τι άλλο έχεις πακετάρει, και σου δίνουν classic και εύκολο στυλ.

 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ

Πολύ σημαντικό. Μπορεί μερικές φορές να αξίζει παραπάνω το εφέ από την άνεση, αλλά το road trip ταξίδι δεν είναι ένα από αυτά τα σενάρια. Χρειάζεσαι ένα ζευγάρι sneakers που είναι άνετα και εύκολα όπως το Club C ή το Classic Leather.

 

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ

Και τα δύο sneakers έχουν sleek σιλουέτες σε σχέση με άλλα sneakers, και έτσι χωράνε πολύ πιο εύκολα στην βαλίτσα σου, αφήνοντάς σου χώρο για άλλα σημαντικά πράγματα!

 

ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Το Club C και το Classic Leather είναι ανθεκτικά sneakers που θα κρατήσουν γερά, όσο μεγάλο και αν είναι το ταξίδι σου. Και ας τα λερώσεις… όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, σημαίνει ότι πέρασες καλά!

πηγή: reebok greece 

SUGGESTED PRODUCTS

Free Shipping

Free Shipping on standard delivery

Free Return

Free return for all orders.

Quick Delivery

Enjoy NEXT DAY* Shipping for all orders!

Store Locator

Free Click & Collect at 17 Famous Sports Stores
NEWSLETTER SIGN UP
How about 10€ off your next order?
Join Famous SPORTS for 10€ off your next order as well as sale alerts, trend updates and style tips.